Смачні страви, які ви ще не готували

Ми підготували для вас підбірку цінних рецептів, які ви не знайдете на просторах інтернету. Всім господиням знайома ситуація, коли є натхнення щось приготувати та здивувати сім’ю смачними новинками. Рецепти, що трапляються вам в блогах, журналах чи на сайтах, ви вже готували. Ми пропонуємо вам рецепти, що складаються із звичних компонентів. Ви з легкістю зможете приготувати їх вдома, тому записуйте:

1. Угорський боґрач

Вкусные блюда фото 1

Якщо ви любите гострі страви з м'ясом, то обов'язково повинні приготувати боґрач. Це одразу перша та друга страва. Він настільки наваристий та ситний, що ви ще довго не зголоднієте. Звичайно, краще зачекати та відкрити ним сезон пікніків в травні: казан, вогонь і дим зроблять свою справу. Якщо ж ви заінтриговані і чекати до весни немає сил — сміливо готуйте вдома! На батьківщині боґрача його приготування вважають суто чоловічою справою.

Інгредієнти для приготування боґрача:

  • 500 г яловичини;
  • 500 г копчених свинячих ребер;
  • 500 г телятини;
  • 50 г сала з м'ясними прошарками;
  • 2 копчені ковбаски;
  • 1 болгарський перець;
  • 4 картоплі;
  • 4 зубчики часнику;
  • пів чайної ложки меленого перцю чилі;
  • 2 гострих зелених перцю;
  • пів чайної ложки сухого чебрецю;
  • чорний мелений перець, сіль за смаком;
  • зелень — за смаком – кріп, петрушка;
  • 1 столова ложка солодкої червоної паприки;
  • 2 томата;
  • 2 ріпчасті цибулі;
  • 2 морквини.

Крок 1. Знайдіть велику каструлю з товстим дном і хорошим покриттям усередині.

Крок 2. Наріжте невеликими шматками сало. Поставте каструлю на вогонь та трохи підсмажте нарізане сало.

Крок 3. Ріпчасту цибулю дрібно поріжте і смажте її разом із салом. Цибулю краще трохи протушкувати під закритою кришкою.

Крок 4. Копченості, м'ясо телятини та яловичини наріжте кубиками.

Крок 5. Якщо цибуля з салом підсмажилися, посипте все це ложкою паприки та перемішайте.

Крок 6. Порізане м'ясо також покладіть в каструлю. Залийте все водою, щоб вона покрила м'ясо повністю. Поставте на сильний вогонь та доведіть до кипіння.

Крок 7. Як тільки закипіла вода, зменшіть вогонь та залишіть варитися на 2.5 години, регулярно помішуючи.

Крок 8. Коли м'ясо звариться, потрібно дістати з ребер кісточки.

Крок 9. Моркву наріжте кубиками, змішайте з гірким перцем і порубаним часником. Додайте все до м'яса, туди ж киньте пелюстки перцю та чебрець.

Крок 10. Картоплю помийте, почистіть, наріжте кубиками і теж покладіть в каструлю. Додайте води, щоб всі інгредієнти були покриті. Все повинно варитися 15 хв на маленькому вогні.

Крок 11. Перець, помідори і ковбаски нарізаємо невеликими кубиками. Закидаємо в каструлю і перемішуємо. Доливаємо ще води, варимо півгодини.

Крок 12. Дрібно ріжемо зелень і висипаємо в каструлю.

Крок 13. Все в каструлі ще раз перемішуємо і додаємо чарку червоного вина для пікантності. Доводимо до кипіння.

Боґрач готовий! У нас вийшов дуже наваристий та ситний кулінарний шедевр.

2. Суп з квасолею та капустою

Вкусные блюда фото 2

Інгредієнти:

  • 200 г квасолі (темної);
  • 1 головка капусти;
  • 250 г мисливських ковбасок;
  • 1 столова ложка солодкої паприки;
  • пів чайної ложки гострого перцю;
  • 1 столова ложка борошна;
  • 2 столові ложки соняшникової олії.

Приготування:

Крок 1. Квасолю заливаємо водою і залишаємо на ніч.

Крок 2. Вранці беремось до приготування. Залишену на ніч квасолю,  пересипаємо в каструлю, заливаємо водою до повного накриття і ставимо на середній вогонь. Квасоля буде варитися довго — 1-1,5 год. Слідкуємо за нею, періодично помішуємо і доливаємо води.

Крок 3. Нарізаємо капусту та мисливські ковбаски.

Крок 4. До квасолі додаємо капусту, варимо ще 30 хв. Додаємо сіль та перець за смаком.

Крок 5. Додаємо мисливські ковбаски.

Крок 6. На пательню наливаємо 2 столові ложки соняшникової олії, туди ж насипаємо 1 столову ложку борошна, 1 столову ложку солодкої паприки та пів чайної ложки гострого перцю чилі. Ставимо на середній вогонь та швидко помішуємо.

Крок 7. Додаємо суміш до нашого супу та доводимо до кипіння.

Суп готовий! Насолоджуємося пряним смаком.

Сметанний суп

Вкусные блюда фото 3

Дуже ніжний і водночас пряний за смаком. Він наповнює дім затишком та приємним ароматом.

Для приготування вам знадобиться:

  • 5 картоплин;
  • 300 г квашеної капусти;
  • 250 г мисливських ковбасок;
  • 300 г сметани;
  • 1.5 столових ложки борошна;
  • чорний перець;
  • сіль.

Крок 1. Знаходимо маленьку каструлю, в ній ми будемо варити капусту. Цей процес тривалий (40-60 хв), тому ставимо на маленький вогонь і займаємось своїми справами.

Крок 2. Чистимо картоплю і нарізаємо кубиками. Кладемо варити в окрему велику каструлю.

Крок 3. Додаємо вже готову капусту до картоплі. Воду з капусти не зливаємо, залишаємо кислинку.

Крок 4. Нарізаємо мисливські ковбаски, додаємо до картоплі та капусти.

Крок 5. В глибокій тарілці змішуємо 1,5 столові ложки борошна з водою, добре розмішуємо, щоб не було комочків. За консистенцією має нагадувати сметану. До цієї суміші додаємо 300 г сметани, розмішуємо.

Крок 6. Додаємо суміш, яку ми приготували (борошно, вода, сметана) до нашого супу, доводимо до кипіння та додаємо спеції.

Отримуємо густий наваристий суп. Квашена капуста додає кислинки, а мисливські ковбаски — неповторний смак та аромат, що нагадує страву, приготовлену на вогні.

Нехай вам смакує!

2019-02-22
Коментарі

Спасибі за коментар!

Рекомендовані товари
Новинки
Топ продажів
Картопля Удача -Goods from the article
К-сть в упаковці: 2 кг
129 грн
уже куплен
Купити
Новинки
Топ продажів
Картопля Каменський -Goods from the article
К-сть в упаковці: 2 кг
129 грн
уже куплен
Купити
Новинки
Топ продажів
Картопля Синьоочка -Goods from the article
К-сть в упаковці: 2 кг
129 грн
уже куплен
Купити
Новинки
Топ продажів
Картопля Гурман -Goods from the article
К-сть в упаковці: 1 кг
149 грн
уже куплен
Купити
Новинки
Топ продажів
Картопля Ласунок -Goods from the article
К-сть в упаковці: 2 кг
129 грн
уже куплен
Купити
Акція
Цибуля батун Боярин -Goods from the article
К-сть в упаковці: 0,5 г
19 грн
12 грн
уже куплен
Купити
Топ продажів
Акція
Цибуля ріпчаста Богатирська сила -Goods from the article
К-сть в упаковці: 0,5 г
19 грн
12 грн
уже куплен
Купити
Акція
Цибуля на зелень Застілля -Goods from the article
К-сть в упаковці: 5 г
19 грн
12 грн
уже куплен
Купити
Топ продажів
Акція
Морква Гігант -Goods from the article
К-сть в упаковці: 2 г
19 грн
12 грн
уже куплен
Купити
Топ продажів
Акція
Капуста білоголова Три богатирі -Goods from the article
К-сть в упаковці: 0,5 г
19 грн
12 грн
уже куплен
Купити
ДРУГИЕ СТАТЬИ

Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося!

Передзвонити мені

Введіть свій номер телефону,
і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом

Реєстрація на сайті

Реєструючись, Ви погоджуєтесь з політикою конфіденційності та даєте згоду на обробку своїх персональних даних Докладніше про це

Зареєструватися, використавши соціальні мережі

Вже реєструвалися? Увійти в особистий кабінет тут

Ми відправили Вам лист із підтвердженням реєстрації
Перевірте Вашу пошту

Попередження!

Вхід в особистий кабінет

Увійти як користувач соціальної мережі

У Вас ще немає власного профіля?
Зареєструватися

Забули пароль?

Введіть адресу своєї електронної пошти
і ми надішлемо Вам новий пароль для входу

Пароль висланий на пошту

Повідомити про наявність

На жаль цей продукт розпроданий або його немає в наявності на даний момент.
Залиште свою електронну пошту, ми відразу повідомимо Вас, коли товар з’явиться в продажу.

Какие товары вы ищите?

Перед відправкою даних ознайомтеся з умовами конфіденційності

Товар доданий до Вашого замовлення!

Вы уже купили акционный товар

Ви успішно підписалися

Спасибі, ви вже підписані на нашу розсилку

У кошику немає доданих товарів

Немає доданих товарів в Мій сад

Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати товари в "Мій сад"

Товар доданий в "Ваш сад"

Немає доданих статей

Стаття успішно додана!

Ваше повідомлення прийнято!

Термін обробки вхідних звернень 1-2 робочих дня
Чекайте відповідь на зазначену пошту