Вкусные блюда, которые вы еще не готовили

Ми підготували для вас підбірку цінних рецептів, які ви не знайдете на просторах інтернету. Всім господиням знайома ситуація, коли є натхнення щось приготувати та здивувати сім’ю смачними новинками. Рецепти, що трапляються вам в блогах, журналах чи на сайтах, ви вже готували. Ми пропонуємо вам рецепти, що складаються із звичних компонентів. Ви з легкістю зможете приготувати їх вдома, тому записуйте:

1. Угорський боґрач

Вкусные блюда фото 1

Якщо ви любите гострі страви з м'ясом, то обов'язково повинні приготувати боґрач. Це одразу перша та друга страва. Він настільки наваристий та ситний, що ви ще довго не зголоднієте. Звичайно, краще зачекати та відкрити ним сезон пікніків в травні: казан, вогонь і дим зроблять свою справу. Якщо ж ви заінтриговані і чекати до весни немає сил — сміливо готуйте вдома! На батьківщині боґрача його приготування вважають суто чоловічою справою.

Інгредієнти для приготування боґрача:

  • 500 г яловичини;
  • 500 г копчених свинячих ребер;
  • 500 г телятини;
  • 50 г сала з м'ясними прошарками;
  • 2 копчені ковбаски;
  • 1 болгарський перець;
  • 4 картоплі;
  • 4 зубчики часнику;
  • пів чайної ложки меленого перцю чилі;
  • 2 гострих зелених перцю;
  • пів чайної ложки сухого чебрецю;
  • чорний мелений перець, сіль за смаком;
  • зелень — за смаком – кріп, петрушка;
  • 1 столова ложка солодкої червоної паприки;
  • 2 томата;
  • 2 ріпчасті цибулі;
  • 2 морквини.

Крок 1. Знайдіть велику каструлю з товстим дном і хорошим покриттям усередині.

Крок 2. Наріжте невеликими шматками сало. Поставте каструлю на вогонь та трохи підсмажте нарізане сало.

Крок 3. Ріпчасту цибулю дрібно поріжте і смажте її разом із салом. Цибулю краще трохи протушкувати під закритою кришкою.

Крок 4. Копченості, м'ясо телятини та яловичини наріжте кубиками.

Крок 5. Якщо цибуля з салом підсмажилися, посипте все це ложкою паприки та перемішайте.

Крок 6. Порізане м'ясо також покладіть в каструлю. Залийте все водою, щоб вона покрила м'ясо повністю. Поставте на сильний вогонь та доведіть до кипіння.

Крок 7. Як тільки закипіла вода, зменшіть вогонь та залишіть варитися на 2.5 години, регулярно помішуючи.

Крок 8. Коли м'ясо звариться, потрібно дістати з ребер кісточки.

Крок 9. Моркву наріжте кубиками, змішайте з гірким перцем і порубаним часником. Додайте все до м'яса, туди ж киньте пелюстки перцю та чебрець.

Крок 10. Картоплю помийте, почистіть, наріжте кубиками і теж покладіть в каструлю. Додайте води, щоб всі інгредієнти були покриті. Все повинно варитися 15 хв на маленькому вогні.

Крок 11. Перець, помідори і ковбаски нарізаємо невеликими кубиками. Закидаємо в каструлю і перемішуємо. Доливаємо ще води, варимо півгодини.

Крок 12. Дрібно ріжемо зелень і висипаємо в каструлю.

Крок 13. Все в каструлі ще раз перемішуємо і додаємо чарку червоного вина для пікантності. Доводимо до кипіння.

Боґрач готовий! У нас вийшов дуже наваристий та ситний кулінарний шедевр.

2. Суп з квасолею та капустою

Вкусные блюда фото 2

Інгредієнти:

  • 200 г квасолі (темної);
  • 1 головка капусти;
  • 250 г мисливських ковбасок;
  • 1 столова ложка солодкої паприки;
  • пів чайної ложки гострого перцю;
  • 1 столова ложка борошна;
  • 2 столові ложки соняшникової олії.

Приготування:

Крок 1. Квасолю заливаємо водою і залишаємо на ніч.

Крок 2. Вранці беремось до приготування. Залишену на ніч квасолю,  пересипаємо в каструлю, заливаємо водою до повного накриття і ставимо на середній вогонь. Квасоля буде варитися довго — 1-1,5 год. Слідкуємо за нею, періодично помішуємо і доливаємо води.

Крок 3. Нарізаємо капусту та мисливські ковбаски.

Крок 4. До квасолі додаємо капусту, варимо ще 30 хв. Додаємо сіль та перець за смаком.

Крок 5. Додаємо мисливські ковбаски.

Крок 6. На пательню наливаємо 2 столові ложки соняшникової олії, туди ж насипаємо 1 столову ложку борошна, 1 столову ложку солодкої паприки та пів чайної ложки гострого перцю чилі. Ставимо на середній вогонь та швидко помішуємо.

Крок 7. Додаємо суміш до нашого супу та доводимо до кипіння.

Суп готовий! Насолоджуємося пряним смаком.

Сметанний суп

Вкусные блюда фото 3

Дуже ніжний і водночас пряний за смаком. Він наповнює дім затишком та приємним ароматом.

Для приготування вам знадобиться:

  • 5 картоплин;
  • 300 г квашеної капусти;
  • 250 г мисливських ковбасок;
  • 300 г сметани;
  • 1.5 столових ложки борошна;
  • чорний перець;
  • сіль.

Крок 1. Знаходимо маленьку каструлю, в ній ми будемо варити капусту. Цей процес тривалий (40-60 хв), тому ставимо на маленький вогонь і займаємось своїми справами.

Крок 2. Чистимо картоплю і нарізаємо кубиками. Кладемо варити в окрему велику каструлю.

Крок 3. Додаємо вже готову капусту до картоплі. Воду з капусти не зливаємо, залишаємо кислинку.

Крок 4. Нарізаємо мисливські ковбаски, додаємо до картоплі та капусти.

Крок 5. В глибокій тарілці змішуємо 1,5 столові ложки борошна з водою, добре розмішуємо, щоб не було комочків. За консистенцією має нагадувати сметану. До цієї суміші додаємо 300 г сметани, розмішуємо.

Крок 6. Додаємо суміш, яку ми приготували (борошно, вода, сметана) до нашого супу, доводимо до кипіння та додаємо спеції.

Отримуємо густий наваристий суп. Квашена капуста додає кислинки, а мисливські ковбаски — неповторний смак та аромат, що нагадує страву, приготовлену на вогні.

Нехай вам смакує!

 (Голосов: 685, Рейтинг: 4.6)

2019-02-22
Комментарии

Спасибо за коментарий!

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ ТОВАРЫ
Акция
Лук батун Боярин -Goods from the article
Кол-во в упаковке: 0.5 г
19 грн
9 грн
максимальное к-во для одного покупателя в заказе шт
уже куплен
уже куплен
Купить
Топ продаж
Акция
Лук репчатый Богатырская сила -Goods from the article
Кол-во в упаковке: 0.5 г
19 грн
9 грн
максимальное к-во для одного покупателя в заказе шт
уже куплен
уже куплен
Купить
Акция
Лук на перо Застолье -Goods from the article
Кол-во в упаковке: 5 г
19 грн
9 грн
максимальное к-во для одного покупателя в заказе шт
уже куплен
уже куплен
Купить
ДРУГИЕ СТАТЬИ

В ближайшее время мы с Вами свяжемся!

Перезвонить мне

Введите свой номер телефона,
и мы свяжемся с Вами в ближайшее время

Регистрация на сайте

Регистрируясь, Вы соглашаетесь с политикой конфиденциальности и даете согласие на обработку своих персональных данных Подробнее об этом

Зарегистрироваться, используя социальные сети

Уже регистрировались? Войти в личный кабинет здесь

Мы отправили Вам письмо c подтверждениям регистрации.
Пожалуйста проверте Вашу почту

Предупреждение!

Вход в личный кабинет

Войти как пользователь социальной сети

У Вас еще нет своего профиля?
Зарегистрируйтесь сейчас

Забыли пароль?

Введите адрес своей электронной почты
и мы вышлем Вам временный пароль для входа

Пароль выслан на почту

Сообщить о наличии

К сожалению этот продукт распродан или его нет на данный момент.
Оставьте свою электронную почту, мы сразу оповестим Вас о его появлении в продаже.

Какие товары вы ищите?

Перед отправкой данных ознакомьтесь с условиями конфиденциальности

Товар добавлен к Вашему заказу!

Вы уже купили акционный товар

Вы успешно подписались

Спасибо, вы уже подписаны на нашу рассылку

В корзине нет добавленных товаров

Нет добавленных товаров в Мой сад

Только зарегистрированные пользователи могут добавлять товары в "Мой сад"

Товар добавлен в "Ваш сад"

Нет добавленных статей

Статья успешно добавлена!

Ваш вопрос принят!

Срок обработки входящих обращений 1-2 рабочих дня
Ожидайте ответ на указанную почту