0 (800) 50-05-40

безкоштовно по Україні

Передзвонити мені

Відгуки


Шановні покупці!


З цієї сторінки ви можете написати нам свою думку про роботу компанії - відгуки, які ставляться до якості продукції або обслуговування. Кожне повідомлення буде розглянуто в індивідуальному порядку.

Ми ж будемо дуже вдячні тим клієнтам, хто залишить інформацію, яку хотіли б донести до керівництва компанії. Ми дуже зацікавлені в тому, щоб дізнатися вашу думку.

Ми працюємо для вас і сподіваємося на вашу допомогу у виявленні недоліків.

Дякуємо!

Залиште Ваш відгук

Моя оцінка: 

Дякую!!! Отримала Вашу посилку .Дуже задоволена .Ще раз Велике Дякую.Бажаю Вам багато замовників.Всього Вам доброго

Валентина, вишгород, 23.03.2017

Валентина, щиро вдячні за такий відгук! Ми працюємо для Вас!

Євгенія, менеджер компании «Дім і Сад», 24.03.2017

Черешню получила.Благодарю.Удачной продажи.

Эльвира, вінниця, 23.03.2017

Эльвира, спасибо за Ваш отзыв! Мы рады стараться для Вас!

Евгения, менеджер компании «Дім і Сад», 24.03.2017

Доброго дня! Я дуже приємно вражена Вашим відношенням до своїх клієнтів. Дякую за подарунок сажанця рододендрона. Не всі компанії так піклуються про добрі враження від співпраці з клієнтами. Буду і надалі з Вами працювати. Бажаю процвітання Вашій компанії.

Клавдія, Київ, 23.03.2017

Клавдія, щиро вдячні за такий відгук! Ми працюємо для Вас!

Євгенія, менеджер компании «Дім і Сад», 24.03.2017

Доброго дня ДІМ І САД !!! Хочу замовити у Вас Виноград білий кіш міш та гортензію Ваніла. Замовлення "Троянди" отримала у п"ятницю, всі кущі гарнесенькі, ПРИЇХАЛИ БЕЗ ПОШКОДЖЕНЬ, я дуже задоволена і ВДЯЧНА ВАМ ЗА ВАШУ ПРАЦЮ !!! ВИ НЕСЕТЕ ЗАМОВНИКАМ ГАРНИЙ НАСТРІЙ, буду Вашим постійним клієнтом. З повагою Олена.Чекаю відповідь на рахунок нового замовлення.

Олена, Київ, 22.03.2017

Олена, щиро вдячні за такий відгук! Ми працюємо для Вас!

Євгенія, менеджер компании «Дім і Сад», 24.03.2017

Спасибо большое! Саженцы великолепны!!! Очень довольна, что являюсь вашим клиентом! Будем заказывать еще))) Спасибо. Удачи!

Степанида, Тарутино, 22.03.2017

Степанида, спасибо за Ваш отзыв! Хорошего дня и богатого урожая!

Евгения, менеджер компании «Дім і Сад», 24.03.2017

Вперше каталог до мене потрапив ще 2011 року ,але тоді в мене був малюк ще грудничок і я так і не змогла нічого собі замовити ,бо самі знаєте як з малою дитиною :весь час по лікарнях . Потім я вже знайшла на сайті цей Дім і Сад .І згадала ,що в мене був каталог їхній і я ризикнула і восени купила вних троянди ,вийшло 11 сортів по розпродажу .Правда це було вже аж під кінець жовтня ! мені все прийшло гарно упакованним ,добросовісно ,видно що відповідальні люди ! Я не стала чекати весни ,висадила всі троянди в себе на подвір'ї ! Зиму ледь перечекала ,так мені кортіло дочекатися весни ,щоб побачити ,як перезимували мої троянди ! І от нарешті я розкрила утеплення ,коли надворі стало + 4 +7 .І так кожен день я їх вдень розкриваю і все довше вони в мене на сонечку гріються .Вже й бруньочки появилися .Але боюся ще нічних заморозків,тому на ніч знову вкриваю ! Може вже не страшні їм ці заморозки ? Наче всі кущики вижили ,а за сортність поки що нічого не скажу ,літом побачу ! В цілому асортимент хороший , я багато чого собі би ще купила ,але для мене дорогувато 600гр мін.заказ по каталогу !Якби було хочаб 200 гр ,то я б тільки тут все і купувала ! Це моя думка ,а комусь може 600 гр це і не дорого ,бо тут я зрозуміла все оптом продається .Коли буває і дуже вигідно купувати ,а коли і дорогувато !

Надія, Знаменка, 22.03.2017

Надія, щиро вдячні за такий відгук! Ми працюємо для Вас! Сума мінімального заказу вже зменшена, тож будемо чекати на нові замовлення від Вас!

Євгенія, менеджер компании «Дім і Сад», 24.03.2017

получил две посылки семена и саженци все пришло вовремя ,спасибо

петр андреевич, яготин, 22.03.2017

Петр Андреевич, спасибо за Ваш отзыв! Мы рады стараться для Вас!

Евгения, менеджер компании «Дім і Сад», 24.03.2017

Отримала замовлення цибулин квітів та саджанця. Все якісно запаковано та промарковано. Сподіваюсь буде радувати гарним цвітінням. Дякую за вашу роботу.

Екатерина, Козятин, 22.03.2017

Екатерина, щиро вдячні за такий відгук! Ми працюємо для Вас!

Євгенія, менеджер компании «Дім і Сад», 24.03.2017

Заказывала продукцию два раза, оплачивала сразу . Качество посадочного материала и упаковка понравились, молодцы К сожалению во втором заказе вместо пяти саженцев клубники было упаковано четыре. Мелочь , но неприятно. Хочется надеяться, что это единичный случай, недоработка упаковщика.

Татьяна, Чернигов, 21.03.2017

Татьяна, спасибо за Ваш отзыв! Приносим извинения за этот единичный случай. Отправьте на наш адрес office@domicad.com.ua копию квитанции об оплате, укажите номер Вашего заказа, ФИО и что именно отсутствовало в посылке. Тогда мы отправим Вам досылку.

Евгения, менеджер компании «Дім і Сад», 24.03.2017

получила свой заказ,все дошло целое и невредимое.на гортензии даже все почечки целые,клубничка с молодыми небольшими побегами,все просто замечательно.очень довольна заказом и сервисом

людмила, лебедин, 21.03.2017

Людмила, спасибо за Ваш отзыв! Мы рады стараться для Вас!

Евгения, менеджер компании «Дім і Сад», 24.03.2017

Товари поштою - весна 2017
Виростите багатий урожай разом з нами
    У наших листах:
  • Акції та знижки
  • Новинки та ексклюзивні пропозиції
  • Поради експертів
  • Описи та порівняння сортів
  • Постійно нова корисна інформація для вашого врожаю
  • Відповіді на ваші питання

Підпишіться і отримайте знижку -10% на перше замолення:

Cтатті садівнику
Дом и Сад - Як посадити горіховий сад і отримати великі врожаї?
Як посадити горіховий сад і отримати великі врожаї?

У цій статті все про те, як виростити справжній горіховий гай під своїми вікнами.

Дом и Сад - Прийшов березень-протальник – осінньому врожаю начальник
Прийшов березень-протальник – осінньому врожаю начальник

У березні турбот у городників тільки додається, і потрібно скласти чіткий план дій, щоб не пропустити нічого важливого.

Дом и Сад - Розмноження полуниці
Розмноження полуниці

Хочете посадити у себе на ділянці ще одну грядку полуниці, але не знаєте, де взяти розсаду? Ми навчимо вас вирощувати здорову розсаду самостійно.