Прийом замовлень
0 (800) 60-32-43
Відділ консультацій
0 (800) 60-32-42
0

Освіжаючий і яскравий: суп зі свіжого горошку

Ідеальний обід для спекотного літнього дня!

Готувати цей суп можна і зі свіжого, і з замороженого горошку. Зі свіжого він буде, звичайно ж, набагато смачнішим і кориснішим. Подавати його можна і холодним, і гарячим.

Освіжаючий і яскравий: суп зі свіжого горошку

Складові:

Як готувати:

  1. Смажимо порізану цибулю прямо в каструлі на вершковому маслі.
  2. Коли цибуля стає прозорою - додаємо 2 склянки бульйону і доводимо до кипіння. Бульйон можна замінити звичайною водою.
  3. У киплячий бульйон додаємо горох, варимо на маленькому вогні 5 хвилин і вимикаємо.
  4. Дрібно порізану петрушку і м'яту відправляємо в каструлю з супом. Туди ж виливаємо бульйон.
  5. Блендером доводимо інгредієнти в каструлі до стану пюре, додаємо сметану, сіль і перець за смаком.

Хочете порадувати своїх близьких і себе чимось оригінальним та смачненьким - в нашій рубриці «Рецепти» ви обов'язково знайдете щось цікавеньке.

Опубліковано: 31 лип 2020
Переглядів: 701
(Голосів: 0, Рейтинг: 0)
Залишити відгук
Оцінка
Додати один або кілька файлів
    Дім і Сад використовує cookie-файли, щоб поліпшити ваше враження від покупок на нашому сайті. Якщо ви продовжите користуватися нашими послугами, ми будемо вважати, що ви згодні з використанням cookie-файлів.