Підтримка
Дім і Сад використовує cookie-файли, щоб поліпшити ваше враження від покупок на нашому сайті. Якщо ви продовжите користуватися нашими послугами, ми будемо вважати, що ви згодні з використанням cookie-файлів.
прийняти

Приймання замовлень

0 (800) 50-24-26

Відділ консультацій

0 (800) 60-32-42

"Подарунок Нептуна": рецепт підписника

Авторський рецепт від нашого підписника Svetlana Chernysh. Опубліковано в рамках участі у фотоконкурсі "Кращий новорічний рецепт"

Пропоную вашій увазі мою авторську страву "Подарунок Нептуна".

Яскрава, незвичайна страва з морепродуктів. Це мішечки з млинців із диким рисом та морепродуктами. Подаємо з йогуртовим соусом.

Інгредієнти на млинці:

  • борошно — 200 г;
  • 3 яйця;
  • молоко — 500 г;
  • сіль — половина ч. л.;
  • цукор — 2 ч. л. (цукру кладу трохи, це не солодке блюдо);
  • соняшникова олія для смаження;
  • копчений сир сулугуні-косичка, щоб обв'язати готові млинці "бантиком".

Інгредієнти для начинки:

  • рис довгий, не пропарений "Дикий + Парбоілд" — 1 склянка;
  • морський коктейль "Водний світ";
  • крабові палички "Водний світ";
  • 10 г вершкового масла.

Соус "Нептун"

  • домашній, несолодкий йогурт — 200г;
  • цедра лимона;
  • сіль, перець;
  • прованські трави;
  • крабові палички (натерті) 4 шт.;
  • зубчик часнику.

Як готувати

Також для прикраси страви використовувала болгарський перець, лимон, листочки базиліка.

Замішуємо тісто на млинці. Даємо постояти 10 хв. Тим часом промиваємо рис і варимо в солоній воді у пропорції 2:1.

Смажимо млинці, промазуючи кожен маслом. Як тільки млинці і рис охолонуть можна робити "мішечки-подарунки".

У рис ми додаємо натерті на дрібній тертці крабові палички і нарізані морепродукти (мідії, крабове м'ясо, креветки) з "Морського коктейлю". Мідії і креветки можна покласти в рис цілими. Оскільки в коктейль додано масло, у рис більше нічого не додаємо.

Перемішуємо начинку і формуємо млинцеві мішечки. Зав'язуємо сиром.

Подаємо з соусом: домашній йогурт+сіль+перець+цедра лимона+крабові палички+спеції. Соус можна приготувати заздалегідь, дати настоятися.

Готову страву подаємо прикрашеною лимонними часточками, фігурками з перцем і базиліком.

2018-01-30
Коментарі

Спасибі за коментар!

ДРУГИЕ СТАТЬИ

Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося!

Передзвонити мені

Введіть свій номер телефону,
і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом

Реєстрація на сайті

Реєструючись, Ви погоджуєтесь з політикою конфіденційності та даєте згоду на обробку своїх персональних даних Докладніше про це

Зареєструватися, використавши соціальні мережі

Вже реєструвалися? Увійти в особистий кабінет тут

Ми відправили Вам лист із підтвердженням реєстрації
Перевірте Вашу пошту

Попередження!

Вхід в особистий кабінет

Увійти як користувач соціальної мережі

У Вас ще немає власного профіля?
Зареєструватися

Забули пароль?

Введіть адресу своєї електронної пошти
і ми надішлемо Вам новий пароль для входу

Пароль висланий на пошту

Повідомити про наявність

На жаль цей продукт розпроданий або його немає в наявності на даний момент.
Залиште свою електронну пошту, ми відразу повідомимо Вас, коли товар з’явиться в продажу.

Товар доданий до Вашого замовлення!

Вы уже купили акционный товар

Ви успішно підписалися

Спасибі, ви вже підписані на нашу розсилку

У кошику немає доданих товарів

Немає доданих товарів в Мій сад

Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати товари в "Мій сад"

Товар доданий в "Ваш сад"

Немає доданих статей

Стаття успішно додана!