0 (800) 50-05-40

безкоштовно по Україні

Передзвонити мені

Конфіденційність, захист персональної інформації

 

Надання інформації Клієнтом

 

При реєстрації на Сайті Клієнт надає наступну інформацію: Прізвище, Ім'я, адреса електронної пошти, пароль для доступу до Сайту.

При оформленні замовлення Клієнт може надавати наступну інформацію: Прізвище, Ім'я, По батькові, повна поштова адреса для доставки замовлень, номер контактного телефону.

Надаючи свої персональні дані при авторизації/реєстрації на сайті, Клієнт погоджується на їх обробку протягом невизначеного терміну компанією ПП "Твій Дім і Сад Плюс" (далі також "Продавец") в цілях виконання Продавцем своїх зобов'язань перед клієнтом, продажі ним товарів і надання послуг, надання ним довідковій інформації, а також в цілях просування товарів, робіт і послуг, а також погоджується на здобуття електронних розсилок. При обробці персональних даних Клієнта компанія ПП "Твій Дім і Сад Плюс" керується законом України "Про захист персональних даних", законом України «Про рекламу» і локальними нормативними документами.

 

Використання інформації наданою Клієнтом і отримуваною Продавцем

 

Продавець використовує надані Клієнтом дані протягом всього терміну реєстрації Клієнта на Сайті в цілях:

● для реєстрації/авторизації Клієнта на Сайті;

● для обробки замовлень Клієнта і виконання своїх зобов'язань перед Клієнтом;

● для здійснення діяльності по просуванню товарів і послуг;

● аналізу купівельних особливостей Клієнта і надання персональних рекомендацій;

● для інформування клієнта про акції, знижки і спеціальні пропозиції за допомогою електронних розсилок. Відписка від розсилок можлива у будь-який момент: у кожному листі є заслання на відписку від розсилок.

 

Надання і передача інформації, отриманої Продавцем:

 

Продавець зобов'язався не передавати отриману від Клієнта інформацію третім особам. Не вважається порушенням надання Продавцем інформації агентам і третім особам, що діють на підставі договору з Продавцем, для виконання зобов'язань перед Клієнтом і лише в рамках договорів.

Не вважається порушенням зобов'язань передача інформації відповідно до обгрунтованих і застосовних вимог законодавства України.

Продавець має право використовувати технологію "cookies". "Cookies" не містять конфіденційну інформацію і не передаються третім особам.

Продавець отримує інформацію про ip-адресу відвідувача Сайту domicad.com.ua  і відомості про те, по засланню з якого інтернету-сайту відвідувач прийшов. Дана інформація не використовується для встановлення особи відвідувача.

Продавець не несе відповідальності за відомості, надані Клієнтом на Сайті в загальнодоступній формі.

Продавець при обробці персональних даних приймає необхідні і достатні організаційні і можлива у будь-який момент: у кожному листі є заслання на відписку від розсилок. 

 

Надання і передача інформації, отриманої Продавцем:

 

Продавець зобов'язався не передавати отриману від Клієнта інформацію третім особам. Не вважається порушенням надання Продавцем інформації агентам і третім особам, що діють на підставі договору з Продавцем, для виконання зобов'язань перед Клієнтом і лише в рамках договорів.

Не вважається порушенням зобов'язань передача інформації відповідно до обгрунтованих і застосовних вимог законодавства України.

Продавець має право використовувати технологію "cookies". "Cookies" не містять конфіденційну інформацію і не передаються третім особам.

Продавець отримує інформацію про ip-адресу відвідувача Сайту domicad.com.ua  і відомості про те, по засланню з якого інтернету-сайту відвідувач прийшов. Дана інформація не використовується для встановлення особи відвідувача.

Продавець не несе відповідальності за відомості, надані Клієнтом на Сайті в загальнодоступній формі.

Продавець при обробці персональних даних приймає необхідні і достатні організаційні і технічні заходи для захисту персональних даних від неправомірного доступу до них, а також від інших неправомірних дій відносно персональних даних.

 

Зберігання і використання інформації Клієнтом

 

Клієнт зобов'язався не повідомляти третім особам логін і пароль, використовувані їм для ідентифікації в інтернеті-магазині domicad.com.ua

Клієнт зобов'язався забезпечити належну обачність при зберіганні і використанні логіна і пароля (у тому числі, але не обмежуючись: використовувати ліцензійні антивірусні програми, використовувати складні буквенно-цифрові поєднання при створенні пароля, не надавати в розпорядження третіх осіб комп'ютер або інше устаткування з введеними логіном і паролем Клієнта і тому подібне)